Deelnemers

HILTHO ’23 Horst (6 t/m 11 oktober); Hét evenement dat u niet mag missen.

Eén keer per vier jaar vindt in Horst de HILTHO plaats, Nederlands grootste consumenten- en bedrijvenbeurs. Speciaal voor deze beurs wordt in het kasteelpark Ter Horst aan de A73, een enorm paviljoenencomplex gebouwd, met ruimte voor wel 400 exposanten. De organisatie verwacht meer dan 50.000 bezoekers te kunnen verwelkomen.

De HILTHO gaat plaatsvinden van vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober 2023
Het deelnemersveld varieert van lokale bedrijven op gebied van huis en interieur, bouw en verbouw, tuin en buitenleven, domotica, woondecoraties, eten en drinken, live televisie en radio, vakantie en vrije tijd, opleidingen, huishoudelijke artikelen, gezondheidszorg, sfeervol eten en genieten, kantoorinrichting en automatisering, auto’s en bedrijfswagens, dienstverlening en advies, persoonlijke verzorging en nog heel veel meer.

De HILTHO is een beurs voor de hele familie/het hele gezin. Het percentage mannen en vrouwen houdt elkaar daardoor behoorlijk in evenwicht. De doelgroep van de HILTHO is breed en omvat de hele levensloop. Het begint bij jonge mensen die net gaan samenwonen, een gezin willen stichten en dit loopt dan verder via gezinnen met kinderen, ouders waarvan de kinderen inmiddels de deur uit zijn tot en met de vitale senioren.

Een uitgebreide reclamecampagne zal in de weken voorafgaand aan de HILTHO worden uitgerold over heel Limburg. In Dagblad de Limburger zullen in alle edities opvallende advertenties en beursacties verschijnen.  Ook via L1 zal uitgebreid aandacht besteed gaan worden aan de beurs. Daarnaast zullen advertenties verschijnen in diverse huis-aan-huis-kranten, posters aan lantaarnpalen, commercials op lokale radio, Facebook, Twitter, enz. Alle deelnemers worden vanaf september vermeld op onze website (met doorklik-mogelijkheid). Daarnaast zullen in persberichten, in de beurskrant en op onze website de verschillende doelgroepen worden geholpen aan voor hen specifieke informatie.

Ook u kunt zich met uw bedrijf of instelling op deze HILTHO presenteren. U krijgt door uw aanwezigheid de unieke gelegenheid uw bedrijf, producten of diensten onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

Neem voor vragen over deelname en mogelijkheden contact op met Depro Beurzen.

Wist u trouwens dat zowel vak- als publieksbeurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het daarvoor geïnvesteerde budget. Een beurs biedt dan ook -meer dan andere marketinginstrumenten- de meerwaarde van het fysieke contact met de doelgroep en van de beleving. Zowel zicht, gehoor, smaak en tastzin worden er tegelijkertijd geprikkeld. Wie dus kiest voor deelname aan een beurs, kiest daarmee, zéker nu, voor een efficiënt marketinginstrument.

  • Social media

    Facebook Twitter LinkedIn
  • Media Partners