Evenementenorganisatie

Van idee tot realisatie

U heeft een idee voor een evenement, een feest, een beurs of een tentoonstelling voor uw bedrijf of instelling.

Maar hoe komt u van uw idee naar een concrete en succesvolle realisatie, en wat komt er allemaal bij kijken?

Depro Beurzen gaat op basis van haar 35 jaar lange ervaring op het gebied van evenementen- en beursorganisatie samen met u in gesprek, hoe u van uw idee tot een succesvolle uitvoering komt, resulterend in het bereiken van uw doelstelling(en). Ook wordt in overleg met u gekeken op basis van de beschikbare kennis, mensen en middelen, wat u zelf kunt doen en wat u geheel of gedeeltelijk kunt uitbesteden.

Uw idee: “Wij willen een evenement organiseren”
Er komt veel kijken bij het ‘tot in de puntjes’ verzorgen van een evenement. Maak het u of uw medewerker(s) niet onnodig lastig en stressvol om dit ‘er even bij te doen’, maar maak gebruik van onze expertise en ons netwerk voor de faciliteiten. Depro Beurzen luistert naar uw idee en doelstellingen en adviseert, organiseert en coördineert alle noodzakelijke stappen naar een succesvolle realisatie.

Uw idee: “Wij willen een beurs organiseren”
Depro Beurzen creëert concepten voor publieksbeurzen en vakbeurzen. Een degelijke budgettering, goede planning, het benaderen van de juiste doelgroepen en de inzet van de juiste middelen zijn de belangrijkste succesfactoren. Depro Beurzen weet mensen bij elkaar te brengen en een platform te creëren waarbij bedrijven en individuen elkaar ontmoeten.

Uw idee: “Wij willen deelnemen aan een beurs”
Het managen van een beursdeelname is een arbeidsintensieve klus. Depro Beurzen is de aangewezen partner om uw beursdeelname optimaal te laten renderen. Samen met u bepaalt Depro Beurzen exact wat u wilt bereiken. Op basis daarvan wordt een projectplan en desgewenst een promotiestrategie opgesteld. Depro Beurzen zal zorg dragen voor de gehele facilitaire coördinatie tijdens de op- en afbouwdagen en indien gewenst tijdens de beursdagen zelf. U kunt zich voor de volle 100% richten op het enthousiasmeren van uw (potentiële) relaties voor uw organisatie, product of dienst.

Depro Beurzen; uw partner van idee tot realisatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij u graag concrete ideeën aanreiken voor de realisatie van uw idee.

  • Social media

    Facebook LinkedIn
  • Media Partners