• Komende evenementen

Bezoekers

HILTHO ’17 Horst (6 t/m 11 okober 2017); Hét evenement dat u niet mag missen.

Eén keer per vier jaar vindt in Horst de HILTHO plaats, Nederlands grootste consumenten- en bedrijvenbeurs. Speciaal voor deze beurs wordt in het kasteelpark Ter Horst aan de A73, een enorm paviljoenencomplex gebouwd, met ruimte voor wel 400 exposanten, met voor ieder wat wils. Met een nieuwe lay-out, diverse thema’s, shows, muziek en uiteenlopende presentaties, belooft de HILTHO wederom een mega-evenement te worden.

De exposanten van de HILTHO bieden alles voor huis en interieur, bouw en verbouw, tuin en buitenleven, domotica, woondecoraties, eten en drinken, live televisie en radio, vakantie en vrije tijd, opleidingen, huishoudelijke artikelen, gezondheidszorg, sfeervol eten en genieten, kantoorinrichting en automatisering, auto’s en bedrijfswagens, dienstverlening en advies, persoonlijke verzorging en nog heel veel meer.

Dus of u nu op zoek bent naar inspiratie, informatie, advies, een koopje of een gezellig dagje uit, de Hiltho biedt het allemaal.

1967 – 2017: HILTHO 50 JAAR!

In 2017 bestaat de HILTHO 50 jaar. Daarnaast bestaat de Koninklijke Harmonie van Horst dan 200 jaar! Deze jubilea laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. De HILTHO 2017 gaat een extra feestelijke editie worden. We houden je op de hoogte!

Vanaf begin september 2017 kunt u op deze website terecht voor uitgebreide informatie over openingstijden, entreeprijzen, entertainmentprogramma, activiteiten en deelnemers.

We zien u graag terug op de website en natuurlijk op de HILTHO in Horst.

Tot Hiltho!