Bezoekers

HILTHO ’23 Horst (6 t/m 11 oktober 2023); Hét evenement dat u niet mag missen.

Eén keer per vier jaar vindt in Horst de HILTHO plaats, Nederlands grootste consumenten- en bedrijvenbeurs. Speciaal voor deze beurs wordt in het kasteelpark Ter Horst aan de A73, een enorm paviljoenencomplex gebouwd, met ruimte voor wel 400 exposanten, met voor ieder wat wils. Met een nieuwe lay-out, diverse thema’s, shows, muziek en uiteenlopende presentaties, belooft de HILTHO wederom een mega-evenement te worden.

De exposanten van de HILTHO bieden alles voor huis en interieur, bouw en verbouw, tuin en buitenleven, domotica, woondecoraties, eten en drinken, live televisie en radio, vakantie en vrije tijd, opleidingen, huishoudelijke artikelen, gezondheidszorg, sfeervol eten en genieten, kantoorinrichting en automatisering, auto’s en bedrijfswagens, dienstverlening en advies, persoonlijke verzorging en nog heel veel meer.

Dus of u nu op zoek bent naar inspiratie, informatie, advies, een koopje of een gezellig dagje uit, de HILTHO biedt het allemaal.

 

Vanaf begin september 2022 kunt u op deze website terecht voor uitgebreide informatie over openingstijden, entreeprijzen, entertainmentprogramma, activiteiten en deelnemers.

We zien u graag terug op de website en natuurlijk op de HILTHO in Horst.

Tot Hiltho!

  • Social media

    Facebook Twitter LinkedIn
  • Media Partners