Laatste standruimtes

Laatste standruimtes…. De HILTHO 2014 is bijna volgeboekt. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Voor een aantal branches is een deelnamestop ingesteld.

Inmiddels hebben 375 bedrijven en instelling hun deelname vastgelegd. Naast de honderden lokale ondernemers, hebben nu ook grote merken zoals KPN, Telfort, XS4ALL, Univé, Bosch Klimaattechniek/Nefit, BMW, Volvo, Toyota, MINI, Vaillant, PLUS Supermarkten en Van der Valk Hotels, de HILTHO gevonden.

Om het brede assortiment van producten en diensten op de komende HILTHO nog verder uit te breiden zijn wij o.a. nog op zoek naar leveranciers van audio en tv, witgoed, thuiszorg, campers/caravans, aanhangwagens, energieleveranciers, energiecoöperaties, revalidatieartikelen, brommobielen, kantoormachines, kantoorinrichtingen, arbeidsbemiddeling, uitzendbureaus, opleidingen, omscholing en nog veel meer!

Bent u geïnteresseerd in deelname? Neem dan vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!