• Komende evenementen

300+ aanmeldingen

300+ aanmeldingen….  Het aantal aanmeldingen voor deelname aan de HILTHO 2014 te Horst is inmiddels de 300 gepasseerd en dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen.Voor een aantal branches is inmiddels een deelname-stop ingesteld. Naar verwachting zullen uiteindelijk zo’n 400 bedrijven zich kunnen presenteren op de HILTHO 2014. Dat is wéér meer dan op de voorgaande editie.

Naast de vele bedrijven die individueel deelnemen, zijn er ook bedrijven die samen met collega’s uit dezelfde branche een stand delen om zodoende straks de bezoekers van de HILTHO een compleet aanbod te kunnen bieden.

Naast de reeds eerder genoemde ondernemersgroepen uit Horst-Centrum Centrum Management Horst, MKB Grens & Maas  (Omgeving Meerlo-Wanssum), IGMB Maasbree Baarlo en SALVO (Arcen, Lomm, Velden) is er nu ook vanuit Venray een initiatief om met een grote groep ondernemers een compleet paviljoen in te richten.

Heeft uw bedrijf een link met één van de genoemde initiatieven en heeft u belangstelling om zich hierbij aan te sluiten, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.