• Komende evenementen

225 aanmeldingen!

225 aanmeldingen!        Het aantal aanmeldingen voor deelname aan de HILTHO 2014 te Horst is inmiddels de 225 gepasseerd. Dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen. Zowel van bedrijven die individueel willen deelnemen als van bedrijven die graag mee doen in een groep of thema. Zo is er al een ver gevorderd initiatief van een grote groep ondernemers uit Horst-Centrum onder leiding van Centrum Management Horst. Ook ondernemersverenigingen uit Maasbree-Baarlo (IGMB), Arcen, Lomm, Velden (SALVO) en MKB Grens & Maas werken momenteel aan soortgelijke plannen.

Maar er zijn nog meer initiatieven. Zo wordt er door een aantal bedrijven momenteel gekeken naar de mogelijkheid om gezamenlijk een informatie-plein in te richten rondom het thema trouwen. Ook wordt er gewerkt aan een thema rond uitvaartverzorging.

Heeft uw bedrijf een link met één van de genoemde sectoren/initiatieven en heeft u belangstelling om zich hierbij aan te sluiten, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.